Occasions


Ons aanbod aan ( jong ) gebruikte occasions omvat naast Citroen en Peugeot ook veelal Japanse en Koreaanse merken zoals Toyota, Kia, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi. Maar ook Volvo's en Fiats zult u regelmatig aantreffen in onze showroom.

Alle aangeboden auto's worden, voordat zij definitief te koop worden aangeboden technisch nagekeken en gereinigd. Nadat de auto is verkocht wordt de onderhoudsbeurt uitgevoerd en indien nodig voorzien van een nieuwe apk-keuring en/of distributieset.

Veelal leveren wij de auto af met garantie van bumper tot bumper.

Ondanks dat wij geen officieel dealer zijn van een merk worden door ons ook regelmatig nieuwe auto's verkocht van diverse merken. De fabrieksgarantie is volledig gedekt doordat wij goede afspraken hebben gemaakt met de officiële vertegenwoordigers van het betreffende merk. 

Vaak kunnen wij een concurrerend aanbod doen, daar wij uw auto na inruil zelf verkopen, terwijl de officiële dealers deze vaak aan de handel doorverkopen. Hierdoor wordt er een schakel uit het aan- en verkoopproces verwijderd, wat u kunt terug vinden in de inruilprijs.

Door goede contacten met collega autobedrijven in het land, kunnen wij vaak de door u gewenste auto bemachtigen.

 

Naar de occassions